Pink

I don’t smoke and I don’t drink,
and I don't know what really think,
But tonight I’m not alone,
Only street is my best home,
And black tea become a gold,
but at 5 p.m. again a cold,
Now I a burn my money,
For you’re my kiss...my lips - like honey.


Рецензии