***

Поглянь мені у вічі, мила,
Хай в них тебе ніщо не налякає,
У них думок
і почуттів - силенна сила,
А в твоїх - острах
усмішка ховає!

Візьми за руку, покажи твій світ,
А я про свій тихенько проспіваю,
Світи багаті, вільних мрій політ,
Та острах мріям крила відтинає!

Гайда наш спільний світ творити,
У вічі щиро й не соромлячись дивитись
Без остраху, відверто говорити,
І смутком й радістю - з довірою ділитись!


Рецензии