На хвилину

На хвильку небо стало голубим,
"На хвильку" ти казав що повернувся.
Чому тоді ти був таким німим,
Коли хотіла, щоб ти відгукнувся.

Ти бачиш, сіра пляма відійшла,
Забулось те, що так давно боліло.
Я спокій в собі все ж таки знайшла
І відпустило те, що тупотіло.

Закриті двері знову "вільний вхід",
Вільна дорога кожному і кожній.
/Ласкаво прошу, не затримуйте прохід/
Щоб тільки не залишитись порожній.


Рецензии