Emily

Fifteen red rose for you my love,
I lose my mind, when see your face,
I want be snow, on your little hands,
You break my heart, and take his keys.

I have nice dream, my Emily,
When you near me, I’m lucky man,
Forever be, be you with me,
I ready drive on moon again,
…Emily.

My lips...I kiss your sweety cheek,
My hands...I take your beauty eyes,
Your leather like white warm milk,
For you I run nine thousand miles.


Рецензии