Священн сни

Дозволь пізнати, що це сон.
Розповіси мені свій секрет.
Я, як і ти відчужуюсь від них,
Бо ти для них і є кінець.

Якщо ти справді слухаєш,
Та ,на жаль атеїстів, існуєш,
То мабуть відвернувся від звіру,
Що тепер твої насіння клює.

Ти не робиш більше планет та світів,
Ти, мабуть, покинув цю справу,
Бо той жалкий плід, що вже є,
Лише сипить тобі сіль на рану.

Але колись ти прокинешся,
А разом з тобою і ми.
Молитви буде розірвано,
А через п’ять хвилин зникнуть думки.

Попливуть всі рядки.
Всі сторінки Корану і Біблії вирвані.
Усі твої слова знищені,
В урагані затягнуті всі священні попи
і повії
Розкинуті всі шляхи,

Але потім ти знов прокидаєшся,
Та у новому сні знов бачиш нові думки.


Рецензии