Коханка

Знову подих цей холодний,
І зіргріть нема кому...
Твої теплі, ніжні руки ,
Тіло зваблюють її !!!
Вже у котре, за два роки ,
Я прогнати хочу біль ,
Неділитиму , не можу ,
Я тебе в самотню ніч...
Бється серце , душу ранить,
Я хожу не наче пяна ,
Розуміючи свій стиль -
Я коханка- ти жадаєш-
Збудували ми свій світ....


Рецензии