Таб я вири...

 
Цавун юкьвал варз элифна-
Экъична нек хуьрел фири,
И дуьньядал к1анид хьун я-
Амай гафар таб я вири.

 Са хиялди къарсурна зун
Жегьил ч1авуз рик1яй фейи:
И дуьньядал к1анид хьун я-
Амай гафар таб я вири!

 Гзаф крар фагьумна за-
Ч1улав ч1арар хьана рехи:
И дуьньядал к1анид хьун я-
Амай гафар таб я вири!
 
 Зун ашкъиди алугарна,
Квез за,дустар, ийин веси:
И дуьньядал к1анид хьун я-
Амай гафар таб я вири...


Рецензии