Радiю

Я радію тому, що живу,
І безтурботно всміхаюсь перехожим,
І кожен подих, і крапельку дощу ловлю,
Бо це життя моє, ні на чиє не схоже.

І думати не хочу про сумне,
Поки є СОНЦЕ, ВІТЕР, ХМАРИ ...
Ніщо не засмутить мене,
І пурхаю метеликом яскравим...

Я тішуся з того, що в світі КВІТИ є,
Що крутиться ПЛАНЕТА біля ЗІРКИ,
Що на планеті цій,  є МРІЇ у людей,
І що ростуть, всміхаючись нам,  дітки ...

І знов радію що дзвенить струмок,
І що хмаринки пропливають низько,
І про одне лиш Господа прошу:
«Нехай будуть живі всі, хто далеко й близько».


Рецензии
Приємно, що є люди, що можуть просто радіти жіттю.
Радіємо разом!)))♥

Мирика Родионова   16.12.2015 10:29     Заявить о нарушении