Мораль, релыгыя, закон...

Мораль, релігія, закон...
Навчають бути добрим, чесним.
Совість не ставити на кон,
А проти зла іти з протестом.
Ділитись з бідним всім, що є,
Терпіти злидні, холод, голод.
Коли ж терпіння не стає,
Все ж посміхатись всім навколо.
От тільки ті, що цьому вчать:
Судді, попи і депутати,
Неначе сучки заскавчать,
Якщо би їм такими стати.
Тому живи і не тужи,
Ставай заможним і щасливим,
Себе і ближніх бережи
Цим лицемірам всім на диво.


Рецензии