4 строки можно убрать, убрал

Не те ми шукаєм, знаходим не те.
І щось вас втішає? Мене те гніте.
Суцільні розвалини дружби булої.
Хотілось би знову вам з нами такої?
Покора не дружба – провісниця лиха,
Покірні не можуть віками буть тихі.
Чогось забажав, можеш інше спіймати.
Кому, що, від кого, навіщо спасати?


Рецензии