Катись, яйцо! украинский язык

Котися, яйце!

Сонячний день впав
В темно-бридку ніч.
Боже б мене збав
Вірити в цю річ-

Вірити в те, що
Здогад нічних снів-
Програний джек-пот-
Ти не моя. Ні?

Що ж, не нове це.
Бачив таке світ.
Виїте яйце
Котиться хай під

Стіл, що з ерзац- плит
(Це не міцний дуб)
До... а звідсіль- від...
Йдеш?.. Ну і я... Йду.


Рецензии
Багатозначно. Оригінально. Своєрідно. Сподобалось.

Шон Маклех Патрик   09.12.2015 17:41     Заявить о нарушении