Лепшае

(02.12.2015)

Што лепшага са мной здаралася?
Магчыма, адбылося той вясной,
Калі, як маленькая, закахалася,
І ў думках было: толькі мой!

Што добрага са мной здаралася?
Магчыма, што з’явіўся ты ў мяне.
Ці ведаеш, што ў душы адбывалася,
Калі закахалася я ў цябе?

Што з сэрцам маім здаралася?
У душы стала ўсё верх дном.
Усім сэрцам ў цябе закахалася,
І душа заіскрылася агнём.


Рецензии