Долею одною

       Стали ми з тобою
       Долею одною,
       Розділили навпіл горе, радість, біль...
       Підняли на крилах
       Ми надію ,віру
       Що родина наша-
       Найсильніша в світі цім!
       Розігнали хмари,
       Темні що над нами,
       Засівають дощиком
       Неудачі і печальні дні.
       Радість і весілля,
       Сміх і доброта
       Оповили наше крихітне життя.


Рецензии