Reva

Zenn et ki, vurulmuwam
Bir gozeli sevmiwem.
O gozel sanki bir melek
Uzde cicek, icde felek.
Helesin men sevmerem,
Ozume reva bilmerem.

Dostum olar sirdawim,
Mene yaxin qardawim.
cetinlikde el uzadar,
Neyin ki, terk edib qacar.
Helesinnen omur surerem,
Ozume reva bilerem.

Valideyin muqeddesdi,
Onlari sevmek hevesdi
Dostlar yanimda olmasa,
Valideyinin olmagi besdi.
Onlara men qeyd ederem,
Ozume reva bilerem.

Allaha dua edirem,
Qibleye dogru gedirem.
Vesfese edir weytan
Qaciram gunahdan.
Olar her wey MawAllah,
Eminem ki, InsAllah.
Allah yolunda Ibadet ederem,
Ozume reva bilerem.


Рецензии