На завiсть тим, як пiшли

      На Катерини не мудрила ,
      Давнього друга запросила;
      Випили билого вина -
      І легко так , прийшла вона ,
      Вогонь в серцях палав - жага,
      До його тіла доторкнутись ...
      Як тільки я могла , творила ,
      Цей затишок , свічка горіла,
      А я спокусливо, кусала губи,
      Я так хотіла його забути...
      В твоїх обіймах , вдалечінь ,
      З тобою вперше полетіти,
      На зло йому, на зло усім -
      Зробити те, чого хотіла ,
      А це піймати птаха щастя ...
      І зрозуміти що я варта ,
      Найбільшого у цім житі.
      На завість тим, які пішли...
      


Рецензии