Torc amintirea ta eu fir cu fir... на румынском яз

Torc amintirea ta eu fir cu fir...
Sa stii...sa stii...te port in mine,
Si dupa nopti de insomnie-n sir,
Tu esti ca Dimineata care vine...

Chear daca soarta spune ca nu minte,
Facand din anii mei amar sirag,
Te port in suflet...si te port in minte,
Esti Puisorul meu,cel scump si drag.

Sa ai o viata plina,lunga,lina,
Cu gandul sunt la tine eu mereu,
Fii fericita,Scumpa Mea Regina!
Ma rog de grija ta lui Dumnezeu...

Anton Barbu 07.12.2015


Рецензии