sms

      Есемесочку пришли-
      Наніч жду твої листи...
      І вконтакті не сиди -
      Ти зімною говори,
      Про сьогодні і про завтра -
      Що на нас чекає дальше?
      Однокласнники нікуда
      Неподінуться - ти чуєш;
      Я у тебе є чи ні???
      Ти завжди , десь там в ігрі,
      Танчики твої вже сняться ,
      В інтернеті твоє щастя;
      Я завжди десь в стороні...
      Опритомнієш -дзвони ,
      Буде пізно - не сердись...


Рецензии