Голос твiй

         Я голос знову твій почула ,
         По-тілу хвиля пронеслась ...
         Обняти ,доторкнутись захотіла,
         Ноги косились , понеслась...
         Я у безодню , рятувати -
         Себе мене уже запізно ...
         Зловилась , захотіла
         І душу я свою відкрила,
         Кохання хочеться пізнать!!!
         На тебе варто зачекати -
         І воювать мені під силу ;
         Аби ти поруч був і мило
         Щодня коханням щебетав!!!
         


Рецензии