Онуковi на укр. яз

Чоловічок мій малЕнький,
Дорогесенький, ріднЕнький,
Я закохана у тебе,
На тобІ зійшовся світ!
Більш нікого я не бачу,
Народився ти на вдачу!
Як промінчик сонця з неба,
Розтопив навколо лід.

Ти лише всміхнешся, синку,
Розцвітають квіти взимку
І метелики пурхають
Під мелодії дзінкІ...
Як тут серцю не радІти,
Мені нІколи старІти,
Бабцям молодість вертають
Їх онуки-малюки.

Час летить, як потяг швИдкий,
Ти ростеш, стаєш великий,
Ось півроку вже настало,
Незабаром бУде й рік...
ГОри зрушу задля тЕбе,
Запалю веселку в небі...
Почуттів і слів замало:
ЗдоровЕньким будь РА-ДІК!


07/12/15/


Рецензии