***

Подзвони мені хоч вранці,
Чи об обіді подзвони,
Я дзвінку цьому зрадію навіть...
Навіть уночі!
Надрукуй листа з словами,
Що сумуєш ти за мною.
Прочитаю і зрадію
Не дізнавшись, хто є ти.
Спати ляжу, порадію
Бо вже знаю хто така:
Дівчина з моєі мрії,
Ось яка ти, ось яка...


Рецензии