Сполох новоi зорi

Де остання вершина твоя?
Кожна вершина завжди передостання…
Лише різна відстань між ними.
Всі таємниці Буття-Небуття
І також таємниця творіння
В твоєму приховані серці…
І, якщо побажаєш,
Ти їх відкриєш в собі…
Але в світі для всього – свій час.
Відкриття – це щастя і біль одночасно,
Але я буду поруч з тобою,
І в цей день сполохне на небі
Нова подвійна зоря.


Рецензии