Пора листопаду

Листя падає. Листя падає
Листопадове.

Очі радує, землю радує
Листя впалеє.

Летить, летить весни краса
На землю і під небеса.

На воду, – човником сміливим,
У вирій, – сміхо–птахом дивним,

Траву, коріння застеляє.
З дерев осінній лист злітає,

Та ще барвисто розквітає
Сміливих хризантем краса,
Чарівних квітів очі–небеса…
                2012р.


Рецензии
Сміливих хризантем краса,
Чарівних квітів очі – небеса… - очень красиво и образно написано, спасибо за строки об осени, СРАВНЕНИЯ НЕОБЫЧНИЕ И ЯРКИЕ

Ваня Иванишин   27.12.2015 22:48     Заявить о нарушении