Desire

I'll never stop bealiving
bealiving in my dream
It's deep inside my mind
and i leave my fears behind

If you have a dream
graduelly move to it
don't prate about your desire
cause your mind is just little Empire


This Empire only yours
And your thinks is strongest force


Рецензии