Кайда син? язылган 22-23 яшьтэ

Тормыш алга бара,
Яшлек китеп бара,
Э мин эле йорим бер узем.
Уфтанырга микэн
Котэргэме икэн
Кайда син? Кайда син? Кайда син?

Чэчэкне сыйпадым
Су салдым, сорадым:
Кайда йори минем сойгэнем?
Сойгэнемне эзлим,
Йорэгем бит тузми,
Кайда син? Кайда син? Кайда син?
 
Гомеремне сина
Булэк итэр идем
Эгэр сине бэгрем очратсам
Сине мин эзлэдем
Жэйге урамнардан
Кайда син? Кайда син? Кайда син?


Рецензии