Пори року

Від року до року летять пори року.
Міняються вічно й завчасно приходять.
Весна за зимою, а осінь за літом.
І все це циклічно і просто виходить.

Місяці без вагома також є по черзі.
Вони поступаються місцем у перших.
І так безкінечно погода існує.
Щоб одномайя не було зашкодой.

Дні линуть з століття в століття.
Міняються днями, щоб пори не зникли.
Взе вузликом зв`язано вічно.
Щоб людство було  й існувало довічно.


Рецензии