Сам... Давно вже сам...

Давно вже сам...
Живу я в кімнаті навпроти.
Мені достатьно гам,
вони двано вже миліше, ніж ти...

А ти й далі малюй
своє життя яскарвіше.
А в мене й далі буде все темніше.
А ти малюй... Малюй.

Вам знайоме почуття,
в якому падаєш в безодню?
Поки вам подобається життя-
я - малюю кров'ю...


Рецензии