НЫ РОКЪ

МИРОВАЯ   УТОЧЬКА -  съКАЗЪка?!

  -  НЕТЪ!... УРОКЪ!!...-

  -  РУНЫ  ВЪ  СЪТЪРУНЫ  -  НИ ТО ЧЬ КИ...-

  -  СЪКЪВОЗЬ  ДЫРУ!... НЫ РОКЪ...-

  P.S   
 
  НЫ - ДУШИ ПЪРЕДЪКоВЪ

  РОКЪ - КОНЪ ЦЕНЪТЪРА ЦИ Яя(КЪ)  РО - ИЗЪЛУЧЁННОЙ(О) ЕНЕРГИИ(Р)


Рецензии