Поздравление на венчание

Дорогі ви наші (імена до кого звертаєтесь).
Звернутись хочем ми до вас.
Ви найгарніша пара в світі.
Окремо не існуєте ніяк.
А разом ви просто сила!
Ви добротні, чуйні і щасливі.
Вас бачить хочеться завжди.
Ви лучик сонячного світла,
допомогти хотіли б всім, завжди.
Бо з вами затишно і світло.
ви справжня пара диво-дивина.
Я повторюся знову й знов.
Адже найголовніше є у світі-
створити справжню пару і сімью.

А ми прийшли вас привітати
(імена новобранців)
З таким чудовим святом нині,
зі святом вашой єдності навік.
Повернення назад не може бути,
бо розірвати вузи ці ніхто не в силі.
Бог вас поєднав назавжди в небесах.
А ми тут тільки, як свідки дійства цього.
Тому і хочем побажать,
щоб ви були завжди такі красиві,
до нас не забували завітать,
бо наші двері для вас завжди відкриті.
Ми будемо на вас чекать.
Піднімем келихи вина у всіх налиті
і випьємо ми їх до дна.
За цю нову, прекрасну і щасливу пару,
яка повінчана у Бога в небесах!


Рецензии