Про гроши

Грошиков нет.
Мечется день.

Устал Свет.
Замучила тень.

Гроши в кармане.
Карман большой.

Люди в обмане
Больны душой.

Грошиков нет.
Обида на Свет...

Дайте гроши.
Решим вопросы.

Снова порушим
Кривые откосы...
06.12.15.


Рецензии