***

Ми зосталися нашого дому.
І нема куди нам тепер йти.
Чи шукати нову нам дорогу,
Чи старою продовжити йти.

Але знаю я точно й напевно,
Що удача ще прийде до нас,
І проміння ранкове і тепле
Всіх звільнить від жахливих гримас.


Рецензии