Я бачу тебе в снах

           Я бачу тебе в снах ,
           Мій лебединний птах ,
           Мій друг і мій порадник.
           Для мене ти як завжди -
           Мій ідеал мущин ...
           Втрачаю я свій розум
           Коли зі мною поруч ,
           Твоє диханя, сміх,
           Гарячі , дужі руки
           І очі голубі-
           Я в них тону я хочу
           Щоб був ти завжди мій.


Рецензии