ви менi не батько i не мати

Я сльозами перед вами не буду душу виливати,
Ви менi не батько, ви менi не мати,
Менi дуже, дуже важко про все знов згадати,
Тай навiщо? Ви менi не батько, ви менi не мати.

Я ще зовсiм молоденька, коси посплiтаю,
Посмiхнуся сонцю в небi, пiсню заспiваю.

До вас люди не пiду я, дуже ображаэте,
Жити правильно, щасливо- дуже заважаэте.
Сиротою породилась, сиротой живу я,
У життi так помиляюсь, но до вас не йду я.

Довелося пошукати щасття серед люду,
Зрозумiла, знов тiкаю, сиротою буду!

Ви менi не батько, ви менi не мати,
Тому й не треба на менi пахати!!!


Рецензии