Я божеволiю без тебе

              Я божеволiю без тебе,
              Я божеволiю з тобою...
              Це почуття так незбагненне,
              Як день i нiч, як сонце й зорi,,,
              Я навпiл рву , себе не знаю ,
              Чи варта я - чи зачекаю?
              Твого я подиху бажаю ,
              Як жарке лiто, злив рясних.
              Прошу тебе , мене верни ,
              Верни мiй розум i повагу,
              З колiн мене ти підніми...
              Занадто пізно не буває-
              Бувае пізно назавжди...


Рецензии