Тебе чекаю

Шаленiючи кружляють i лютують снiговiї,
Всi  дороги  замiтають, до любовi, до  надiї,
Всi дороги, всi стежини нiч у темряву ховає.
Мов лuта пливуть хвилини...Любий, я тебе чекаю.
В коминi завиє вiтер, з домовим перегукнеться,
Гiлкою  постука в шибку.Ти прийшов!... Та нi...Здається...


Рецензии