Частушки

ОЙ НА ГОРI ДВА ДУБОЧКИ
ВИРОСЛИ ГРИБОЧКИ
ПОКОХАЙМОСЯ УДВОХ
БУДУТЬ СИНИ Й ДОЧКИ


ОЙ ЧОМ НЕ КОХАВ
ЧИ Я НЕ КРАСИВА
ПОКОХАВ БИ ТИ МЕНЕ
БУЛА Б В ТОБI CИЛА


БИЛА МАТИ МЕНЕ
ДУЖЕ МЕНЕ БИЛА
НЕ ХОТIЛА АБИ Я
ХЛОПЦЯ ПОЛЮБИЛА


ЦIЛУВАВ ТИ МЕНЕ
АЖ СИНЦI ПОСТАВИВ
МЕНЕ БИЛА МАТУСЯ
ЩО АЖ ДУРНО СТАЛО


ОСЬ I ЗЯТЬ ЗАВIТАВ
ДО НАШОЇ ХАТИ
БУДЕМ ДОНЮ ВIДДАВАТИ
ПОКИ Є ЩО ДАТИ


Рецензии