Зайчик

ЗАЙЧИК ПОСТРИБАЙЧИК
ВIН ПО ЛIСI БIГ
УТОМИЛИСЬ НIЖКИ
ВIН СОБI ПРИЛIГ

АЛЕ В ЛICI ДЗВIНКО
ТАМ УСЕ ЖИВЕ
ТАМ ПТАХИ СПIВАЮТЬ
ЖУЧКИ ТОРОХТЯТЬ

КОМАШЕЧКИ,БIЛКИ
ВИГРАВА СОПIЛКА
ЛЮДИ ГОМОНЯТЬ
ЗАЙЧИКУ НЕ ЛЯЧНО

ВIН ДО ЦЕГО ЗВИК
КАЧАВСЬ ПО ТРАВИЧЦI
З БОКУ ВIН НА БIК
ВIДЛЕЖАВСЯ ЗАЙЧИК

ТА ЗНОВУ ПОБIГ!

 


Рецензии