Сину Вiталiю з днем весiлля вiд батька

Синку мій рідний, єдиний, бажаний,
Ти вже дорослим став та коханим.
Поряд з тобою є ще одна жінка,
Тепер вже вона твоя половинка.

Тебе відпускаю у плавання довге,
Хай хвиль колихання буде без штормів.
Хай вітер попутний несе ваше щастя,
Щоб все в житті вашому було якнайкраще.

З весіллям від щирого серця вас я вітаю,
Добра та здоров'я на довгіі  роки бажаю,
Хай Боженька  буде до вас милосердний,
Щасливим життя та кохання безмежним.

Лунають тости застілля вже дзвінко,
І тільки сьогодні хай буде вам «гірко».
Я чарку с горілкою за вас піднімаю,
І ще раз кохання та щастя бажаю!!!

5 грудня 2015 р.


Рецензии