Ко мне веселиться

We live in a fun time
And funny rulers are over us
They want to embroil us
against each other
They send the young to war
For their interests and money
We see a very short memory
Before the First World War
It was the same rampant chauvinism
Then disabled troops
Will beg for life
And imperial paroxysms
Will destroy our homes
So a nation goes against other nation
Both by hate blinded
And again we need Macedonian
For the world to become one nation
Destroying thieves bloodsuckers
And ending with dictators
We are living in tragic time
When greedy evil leaders rule
But we will survive here
Keeping the likeness of paradise
We will become the last laughing
The accumulated serotonin
Will make us happy to emit light of joy
It’s very well they have disappeared
You and I are destined to have fun
So what that the herds were killed
And that these years will erase
evil and stupid persons forever
And if often at night I can not sleep
After all, the moon and stars
Also do not sleep they wait sun
Come to me to have fun
in fact our laughter has won

Мы в весёлое время живём
Нами смешные правят
Нас рассорить хотят
Натравить друг на друга
И послать молодых воевать
За чужие совсем интересы
Видно память весьма коротка
Перед первой войной мировой
Был такой же разгул шовинизма
Инвалиды затем гурьбой
Будут молить о жизни
И имперские пароксизмы
Наши жилища разрушат
Так идёт народ на народ
Ненавистью ослеплённый
И нужен опять Македонский
Чтобы мир одной стал страной
Уничтожив воров кровососов
И с диктаторами покончив
Мы в трагичное время живём
Нами алчные злобные правят
Но и их мы переживём
Сохраняя подобие рая
Мы последними станем смеяться
Накопившийся серотонин
Будет счастьем вовне изливаться
Хорошо что исчезли Они
Нам с тобой суждено веселиться
Ну и что что погибли стада
И что злые и глупые лица
Эти годы сотрут навсегда
И пусть часто ночами не спится
Ведь не спят и Луна и Звезда
Приезжайте ко мне веселиться
Посмеёмся
         Ведь наша взяла


Рецензии