Не торкай...

Не торкай моїх тонких мрій,
Вони так поруч з моїм серцем...
Та не зважай на мою минулу тінь,
Вона зневажлива та стихла...
Не пробачай хвилинам майбутнім,
Їм не треба поруч з нами йти.
Нехай цей час стане розумним,
Мій біль з пробачень відпусти...
Не відчувай відстані, що поряд,
Вона не має сенсу проміж нами.
Ніхто тоді навіть не знав,
Що життя сплітає нас руками.


Рецензии