Деруны

Всі знають що картопля другий хліб
Їмо її і зранку і в обід
і варимо і смажемо й печем,
мундерчики готуєм і товчем.
Та хоч усі ті страви і смачні,
готуй хоч на воді, хоч на вогні-
ніщо нам не замінить деруни,
 бо пахнутьУкраъною вони
пр.-в
І панянки і пани, полюбляють деруни,
їх сметанкой поливають і здоровья файне мають
і багаті і прості, і худенькі і товсті
і співачка і гончар, президент і перукар.
2-й куплет
Прості і не вибагливі вони,
кругленькі українські деруни-
картопелька, мукичка і яйце,
підсолимо, посмажемо і все.
Вони такі рум , яні, запашні
і кожен раз нагадують мені
бабусине і мамине тепло
і всю родину разом за столом

пр-в
програш
пр-в
модуляция (пр-в)


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.