***

Крізь зорянисто-мерехтливий саван ночі
У теплій аурі від велетенських ліхтарів,
Твої зеленувато-сірі, рідні очі
Сумні, як вечір, що годину тому віджеврів.

Ми йдем удвох, повільно, сходами з бруківки,
А місто навкруги як кобло сірих слизьких змій -
Сичить машинами і тягне чорні гілки
До хмар густих, що линуть швидко, як бджолиний рій

І вітер дише смолянистим смаком диму
Від спаленої вогкої осінньої листви.
Цей вечір ятрить кожну рану незцілиму
Моєї знівеченої сучасністю душі


Рецензии
Космічний вірш. Дуже сильно. Зачепило....

Шон Маклех Патрик   05.12.2015 18:27     Заявить о нарушении