Я запитаю Чи вiдповiдь буде?

Я запитаю… Чи відповідь буде?
Я прокажу… Чи хто слово почує?
Тиша… Мовчання… Душі насолода…
Вічна самотність, як Вічна Свобода…

Не-доторкання і не-промовляння…
Крізь відчуття нескінченне Єднання…
Звуки, як паморозь, тануть на листі…
Тиша благії народжує вісті…

Не-розкладання на крапки і коми…
Не-домагання вінця і оздоби…
Тишу Безмежжя освячує Сила…
Світ у Мовчанні випростує Крила…

03.12.2015


Рецензии