Через Майдани

А чи краще жить нам стало
Після тих майданів ?
запитую я у людей
що їх затівали.

Ви кажете бандитів вигнали
що всих обкрадали
Чомуж не стало краще жити ?
а навпаки гірше стало

Асоціацію вже підписав
вам президент новий
чомуж віз і нині там
він знов не готовий ?

Чи олігархів тепер поменшало ?
а чи стали кращі ?
Помоєму як грабили вони усіх
так грабують і дальше.

Країну всю ви положили
на обидві лопатки
А в кріслах як і були
так і є дурохвати

Через оті майдани ваші
тепер все людство трусить
Затягуємо пояси не тільки ми
а і вони тепер мусять.

Кому краще стало від цього
чи вам, чи країні ?
через вас вона загрузла
в страшній війні і руїні.

Скільки буде вона іти
один господь знає
бо в головах тих, що керують нею
нічого святого немає.

Скільки калік тепер буде у нас
безруких, безногих
А скільки сиріт, безхатченків
і безробітніх нових.

А чи не мучить отих людей
тепер їхня совість ?
За те що втягли країну
у кроваву повінь.

Чи коштують ті цінності Європейські
отакої жертви ?
щоб класти життя за них
І за них мерти ?

Чи не здасть вас знов Європа
з всіма патрахами ?
так вже було колись
і ми знаєм з вами.

Може хватить уже іти
шляхами чужими !
І наступать на тіж граблі
час іти своїми.

Чому все робимо як і завжди
через одне місце ?
тоді кусаємо лікті
та не достаємо звісно.


Рецензии
Изменения за 2 года не происходят, требуется минимум 5 лет. Вот у нас в Беларуси за 20 лет правления усача ничего не поменялось, только хуже становится, одни долги. Я надеюсь Украина выстоит все проблемы и со временем все будет налаживаться.

Макс Хот   03.12.2015 13:10     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.