Молитва за мир

Подаруй мені крила, в обрій злетіти,
І серцем зігріти байдужість і гнів.
Подаруй мені крила, силу створити,
Яка визволяє із темряви війн.
 
Я вмить полечу навздогін небокраю,
І силою серця зітру жар вогню
Ніколи, нікого, ніщо не злякаюсь,
Либонь врятувати країну свою.
 
Подаруй мені крила, волю Господню
Вселятиму я по байдужих серцях,
Вертаючи віру, надію з любов"ю,
І мир будувати, руйнуючи страх.
©Надін Буре


Рецензии