ЗИМА

ЗНОВУ ДIТКИ МИЛI
МИ ЗУСТРIЛИ ЗИМУ
ЗИМА ПРИВIТАЛА
СНIЖИНКИ МЕТАЛА

БIЛI ТА ПУХНАСТI
ТА ТАКI ПРЕКРАСНI
НАЛЕТIЛИ МУХИ
СТАЛА ЗАВIРЮХА

АЛЕ Ж ВОНА ВЩУХЛА
ОЗИРНУЛИСЬ ЗНОВУ
ВСЕ ТАКЕ КАЗКОВЕ
ЛIПИМО СНIГУРКУ

КАТАЄМО КУЛЬКУ
ОСЬ ТАКА ЗДОРОВА
БАБА СНIГОВАЯ
ОЧI IЗ ВУГIЛЛЯ

НОСИК IЗ МОРКВИНИ
РОТИК НА ПIВ МОРДИ
ТА БАБА ВIДКРИЛА
ВСМIХНЕНА ТА ДОБРА

ВIДРОМ ЧУБ ПРИКРИЛА
А МIТЛА У НЕЇ
ЯК ТА БАБА СИЛЬНА
ПIДСТРИБУЮТЬ ДIТКИ

ТВОРIННЯ ЗРОСТАЮТЬ
ЛЮБУВАЛАСЬ НИМИ
ДУША ВIДТАВАЛА
ПIДIГРIЛО ДУШУ

ЇХНЄ ТЕ ЗАВЗЯТТЯ
ОСЬ ЧИМ МИ БАГАТI!


Рецензии