Поросюки

ВИ ЯК ТI СВИНI,ПАЦЮКИ
ТАКI СТРАШНI ПОРОСЮКИ
ВИ Б ЖЕРЛИ ТIЛЬКИ ДЕНЬ ТА НIЧ
БIЛЯ КОРИТА ТА НА ПIЧ

ВСЕ РОХКАЄТЕ ДРУЖНО ВИ
ТЕ РИЛО,РИЛО ДIСТАЄ
ШМАТУЄТЕ ЗУБАМИ ВИ
У БРЮХО ПХАЄТЕ СВОЄ

ОТА СВИНЯЧА ДОЛЯ В ВАС
ТИ Є СВИНЯ НА ПЕРШИЙ КЛАС


Рецензии