Зоряна вишиванка

Зорі вишивають місячну перинку,

Щоб вкривала ніжно мамину кровинку.

Заплітають казки в візерунки ночі,

Щоб відпочивали до світанку очі,

Щоб барвисті мрії сповивали снами,

Щоби пам’ятались поцілунки мами…


Рецензии