Нас доля зводила не раз

За роком рік летять роки –
Не помічаєш цього в вирі,
Бо по життю, як дзига, ти!
І очі, як волошки, сині

Ще мають магію добра
Й шалену теплоту душі –
Нехай розквітне ще вона,
Тому й старіти не спіши!

Та в кожного є свій вівтар,
Який дає всі біди знести,
Неси ж лише один тягар –
Любові, вірності і честі!

Нас доля зводила не раз,
А кумовством – і повінчала,
Тож дружба об'єднала нас,
А згодом – і, як повінь, стала…

Та юні роки вже злетіли,
Як вітер, у краї далекі…
Бурхливо жити ми хотіли –
Й онуків принесли лелеки!

27.03.2013 р.


Рецензии