Батькам

Виросли б крила –
Злетів би до неба,
Було б натхнення –
Творив би дива!
Нам, моя мила,
І злетів не треба,
Тільки щоб неня
Подовше жила!
Бо, коли в мами
Заплакані очі,
Що її діти
Не в неї вже сплять,
Бігти до хати
Скоріше я хочу,
Тільки б устигти
Її обійнять!
Жаль, що не встиг я
Побачитись з татом…
Хай він на небі
Мене вже простить!
Серцем застиг я,
Щоб душу спитати:
Куди вона з мене
Навік відлетить?
Якщо б були крила,
Радів би: «О, Боже!»,
Було б натхнення –
Творив би дива!
Більше нам, мила,
Втрачати не гоже.
Тож і щоб неня
Подовше жила!

26.03.2013 р.


Рецензии