з першим днем зими..

..1 грудня..справді зимно..
..сипле снігом мов з торбини..
..стало біло навкруги..
..аж мороз гуля по спині..
..аж не віриться..що вчасно..
..день у день прийшла зима..
..сніг пухнастий все встеляє..
..сподіваюсь недарма..
..хай земля спочине взимку..
..сніг сховає біль та бруд..
..1 грудня-відлік часу..
..рік новий чекає люд..
..що з собою принесе нам..
..мавпа з вогником в душі\??\..
..та бажаю усім нам..
..дочекатись днів грядущих..
..дочекатись та прожити..
..з миром в серці і душі..
..ворог згине хай із неньки..
..з першим днем зими усіх..


Рецензии